Tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri

Nedenfor finder du de relevante skemaer vedr. tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.

Skema IE (pdf) Interessetilkendegivelse fra lejerne vedrørende energirenoveringsprojekt efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering og klimatilpasning af privat udlejningsbyggeri.

Skemaet udfyldes af ejeren og underskrives af et flertal af lejerne.


Skema ATE (digitalt) Ansøgning om tilskud til gennemførelse af energibesparende arbejder i udlejede private udlejningsejendomme efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.

Skemaet udfyldes af ejeren og vedhæftes interessetilkendegivelser (skema IE) fra et flertal af beboelseslejerne.


Skema AE (pdf) Aftale med lejerne om gennemførelse af energibesparende arbejder efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.

Skemaet udfyldes af ejeren og underskrives af et flertal af lejerne, når parterne har indgået aftale om et energirenoveringsprojekt.


Skema DE (digitalt) Dokumentation for påbegyndelse af energibesparende arbejder efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.

Skemaet udfyldes af ejeren og vedhæftes skema AE fra et flertal af lejerne, når parterne har indgået aftale om at gennemføre et energirenoveringsprojekt.


Skema UE (digitalt) Ansøgning om udbetaling af tilskud til gennemførelse af energibesparende arbejder i udlejede private udlejningsejendomme efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.

Skemaet udfyldes af ejeren og vedhæftes godkendt byggeregnskab, når de tilskudsberettigede arbejder er afsluttet.
Kontakt
Chefkonsulent
Pia Scott Hansen
Sidst opdateret: 10.10.2018