Sikkerhedskonference 2017

Tilmeldingen til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens sikkerhedskonference den 2. november 2017 i DGI-Byen i København er nu åben. Frist for tilmelding er den 18. oktober 2017.

På sikkerhedskonferencen kan du opleve en række spændende oplæg om jernbanesikkerhed, møde både danske og udenlandske sikkerhedseksperter og dyrke dit netværk blandt gode kolleger fra den danske jernbanebranche.

I år sætter sikkerhedskonferencen blandt andet fokus på passageradfærd og sikkerhedskultur.

Du vil kunne høre om Det Europæiske Jernbane Agenturs arbejde med sikkerhedskultur og om DSB’s erfaringer med at adressere uhensigtsmæssig passageradfærd.

Katherine M. Hunter-Zaworski, international anerkendt ekspert indenfor offentlige transportmidler, vil fortælle om udfordringer med adfærd og sikkerhedskultur. Hun vil også komme ind på, hvordan tekniske løsninger kan styrke sikkerheden på togstationer, særligt i forbindelse med ind- og udstigning.

Risiko og risikovurdering fylder meget i jernbanebranchen i disse år – ikke mindst i forbindelse med brugen af CSM-RA. Historiker Rasmus Dahlberg ser nærmere på risikovurdering fra en filosofisk synsvinkel, imens assessor Joakim Böcher fra TÜV SÜD vil præsentere sine erfaringer og bedste tips.

Cyberangreb er en stigende trussel mod den nationale og internationale sikkerhed. Center for Cybersikkerhed giver på konferencen en vurdering af, om vi er rustet godt nok imod cybertruslen.

På programmet er desuden nyt om beredskab, test af ERTMS, implementering af EU's fjerde jernbanepakke og meget andet.

Du kan læse programmet via de links, du finder i spalten til højre.
Kontakt
Chefsekretær
Lene Frohn Petersen

konference@tbst.dk

Direkte: + 45  41 78 01 95
Mere information
Sidst opdateret: 15.07.2019