Dæklabel

Dækimportørforeningen vil opbygge en hjemmeside som vil gøre det let at orientere sig om forskellige dækmuligheder og vil derved gøre det nemmere at være mere bevidst om dækvalg og konsekvenser for brændstofbesparelse og trafiksikkerhed.

Dækimportørforeningen har fået tilskud til opbygning og vedligehold af hjemmesiden dæklabel.dk, hvor dækfabrikanter, som sælger dæk i Danmark, kan offentliggøre de forskellige dæktypers klassificering i forhold til den nye europæiske forordning (EF) nr 1222/2009.

På hjemmesiden får forbrugeren således en samlet adgang til informationer om nye dæk i forhold til forordningen, som har til formål at forbedre sikkerheden på vejene, gøre transporten mere økonomisk og reducere miljøpåvirkningen.

Hjemmesiden vil gøre det let at orientere sig om forskellige dækmuligheder og derved gøre det nemmere for forbrugeren at være mere bevidste om deres dækvalg og dermed bidrage til brændstofbesparelse, formindskelse af CO2-udledning, forbedring af trafiksikkerheden samt nedbringe den støjmæssige miljøpåvirkning.

Du kan starte dæklabel.dk ved at klikke her.

Ansøger: Dækimportørforeningen
Status: i gang
Bevilling: kr. 1.900.000
Kontaktperson: Volker Nitz
Forventet slutdato: december 2018
Ansøgningsrunde: 3

Sidst opdateret: 16.08.2016