Om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart. Vi sætter også rammerne for dansk byggeri og fremtidens bygninger og har myndighedsansvaret for ældreboliger, almene boliger, studie- og ungdomsboliger, friplejeboliger, privat udlejning og byfornyelse. Desuden driver vi Bornholms Lufthavn.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har ca. 480 medarbejdere som sidder fordelt i 7 faglige centre. Centrenes arbejdsopgaver er placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder.

Under menupunktet Organisation kan du læse mere om, hvad de enkelte centre i styrelsen beskæftiger sig med. Du kan også læse om styrelsens resultatkontrakt med Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, om udbud i styrelsen og styrelsens mission, vision og værdier.

Mere information

Mål- og resultatplan
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens mål- og resultatplan 2017

Mål- og resultatplanens driftsdokument
Driftsdokument 2017

Årsrapport 
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens årsrapport 2016

Tilsynsprincipper
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens tilsynsprincipper

Reguleringsprincipper
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens reguleringsprincipper

Godkendelsesprincipper
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens godkendelsesprincipper


Oplæsning

Vil du have teksten på hjemmesiden læst op, kan du hente og installere en gratis fjernbetjening fra hjemmesiden www.adgangforalle.dk

Sidst opdateret: 23.08.2017