Trafikstyrelsens sikkerhedskonference 2014 - bemærk datoen er d. 18. november
25.06.2014

Da vi har opdaget, at der har været fejl i datoen i en del af de udsendte invitationer, genudsender vi den hermed og understreger, at den korrekte dato for afholdelse af Trafikstyrelsens sikkerhedskonference er d. 18. november 2014. Konferencen for jernbane og luftfart har denne gang særligt fokus på ”kravet om sikkerhedsledelse i virksomheder”.

For niende år i træk afholder Trafikstyrelsen en sikkerhedskonference, der har til formål at sprede viden om sikkerhedsarbejdet indenfor jernbane og luftfart og at skabe rum for erfaringsudveksling og læring på tværs af transportsektorer og virksomheder.

På dette års konference lægges der særligt vægt på temaet krav om sikkerhedsledelse i virksomhederne (safety management systems), som i en længere årrække har eksisteret inden for jernbanen, og nu også er ved at blive mere og mere bredt ud indenfor luftfarten.

Der vil blive taget fat i nogle af de centrale udfordringer, som aktørerne møder i deres daglige sikkerhedsarbejde. Hvordan sikrer virksomhederne velfungerende sikkerhedsledelsessystemer i praksis? Hvornår er et sikkerhedsledelsessystem velfungerende – i egne og i styrelsens øjne? Og hvad er de afgørende forudsætninger for et velfungerende sikkerhedsledelsessystem?

Herudover vil der blive afholdt en række særskilte sessioner for jernbane og for luftfart.

Sikkerhedskonferencen bliver afholdt på hotel Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V, tæt på Vesterport St. I september vil Trafikstyrelsen offentliggøre et detaljeret konferenceprogram, men det kan allerede nu afsløres, at transportministeren skyder konferencen i gang. Med offentliggørelsen af programmet vil der samtidigt blive åbnet for tilmelding til konferencen.
Sidst opdateret: 26.06.2014