ICAO inviterer til symposium om civile droner
12.09.2014

FN’s organisation for civil luftfart, ICAO, inviterer til symposiet "Remotely piloted or piloted: sharing one aviation system". Symposiet afholdes den 23. til 25. marts 2015 i organisationens hovedkvarter i Montréal, Canada.

Civile droner vil komme til at præge luftfartbranchen i de kommende år, og Europa-Kommissionen estimerer, at civile droner vil stå for 10 % af det samlede luftfartsmarked inden for 10 år.

Symposiet, der er det første af en række arrangementer, ønsker at samle branchen og de regulerende myndigheder for at afdække fremtidsmuligheder for civile droner. Deltagerne får på symposiet en unik mulighed for at være med til at præge den retning som de nuværende regler skal bevæge sig i, så de imødekommer de udfordringer der er involveret med droner.

Derudover vil der i forbindelse med symposiet være forskellige udstillinger af, hvordan RPAS-teknologi allerede anvendes. Endvidere vil repræsentanter fra industrien præsentere nogle af de udviklings- og forskningsaktiviteter der foregår på området.

Alle interessenter er derfor inviteret til at deltage.
Sidst opdateret: 12.09.2014