SCANDT inviterer til årsmøde i Arlanda Airport
15.12.2014

Den 15. januar 2015 afholder Scandinavian Aerospace Non Destructive Testing Board (SCANDT) deres årsmøde, hvor bl.a. status og kommende ændringer til Part 145/EN 4179 vil blive drøftet.

Part 145/EN 4179 beskriver, hvad godkendte flyværksteder skal leve op til, når de udfører Non Destructive Testing (NDT). Non Destructive Testing er en række teknikker, der bliver benyttet af både industri og i videnskabelige sammenhænge til at teste et materiales tilstand, uden at man gør skade på det.

Herudover vil SCANDT præsentere den godkendte Exposition manual og fortælle lidt om det arbejde, den har udført siden sidste møde. Endelig vil der på mødet være valg til bestyrelsen.

Bestyrelsen er sammensat af frivillige fra Part 21 og Part 145 organisationer i Skandinavien og er godkendt af de tre skandinaviske luftfartsmyndigheder.

Mødet afholdes i år hos Singapore Technologies Aerospace i Sverige, som også vil stå for en rundvisning i deres værksteder. Læs mere om mødet, herunder detaljer om tilmelding, i invitationen fra SCANDT.


Mere information
Sidst opdateret: 15.12.2014