Ny sikkerhedsrapport for dansk civil luftfart 2016
30.11.2017

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens årlige sikkerhedsrapport for dansk civil luftfart for året 2016 er netop udgivet. Rapporten viser, at den danske civile luftfart er en sikker transportform. Der var i 2016 ingen fatale havarier i dansk luftfart, og målene for sikkerheden for dansk luftfart blev endnu en gang overholdt.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udgiver hvert år en sikkerhedsrapport, der redegør for sikkerheden i den civile luftfart for det forgangne år.

I sikkerhedsrapporten måles blandt andet sikkerheden i luftfarten på baggrund af de sikkerhedsmål, der er opstillet i det danske State Safety Programme. Sikkerhedsrapporten for 2016 viser, at både den kommercielle og private del af dansk civil luftfart lever op til sikkerhedsmålene.

Sikkerhedsrapporten gør også status i forhold til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens tilsyn med aktørerne i luftfartsbranchen. Samlet konkluderes for 2016, at sikkerheden hos luftfartsaktørerne i Danmark – vurderet på baggrund af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens tilsyn med aktørerne – er tilfredsstillende.

Læs sikkerhedsrapporten (pdf) via linket i spalten til højre.
Kontakt
Fuldmægtig
Mette Knoth Sørensen
Sidst opdateret: 01.12.2017