Ny bog om kollektiv trafik
28.04.2010

I dag udgiver Trafikstyrelsen en bog om kollektiv trafik, der skal være med til at skabe overblik over bus, tog og færgetrafikken i Danmark og fungere som et opslagsværk for folk i branchen.

Kvinder bruger den kollektive trafik mere end mænd. S-tog er den mest miljørigtige transportform i den kollektive trafik og cirka halvdelen af alle rejser med den kollektive trafik foretages i landets 20 største byer. Det er blot tre oplysninger om kollektiv trafik i bogen ”Med tog, bus og færge” udgivet af Trafikstyrelsen, der giver værdifuld viden omkring organisering af den kollektive trafik i Danmark.

Bogen er tænkt som den kollektive trafiks ABC, og målet er, at trafikselskaber, politikere, journalister, studerende og mange flere vil bruge bogen som et opslagsværk til at forstå sektoren helt til bunds. Materialet i bogen tager udgangspunkt i perioden fra år 2000 og frem, og den leverer et godt indblik i emner som klima- og miljøeffekter, takstsystemer, trafik på banen og med bus og et afsnit om færgetrafikken i Danmark.

”Vi håber, at denne bog kan være med til at skabe overblik over den kollektive trafik i Danmark, og at den bliver et værdifuldt opslagsværk for de mennesker, der arbejder i branchen eller har en særlig interesse for området”, siger Jan Albrecht, der er kontorchef for Kollektiv Trafik i Trafikstyrelsen.

Læs mere og hent bogen via link i det grå felt til højre

Mere information
Kontakt

Kontakt
Kontorchef for kollektiv trafik,
Jan Albrecht

kan kontaktes via

kommunikationsmedarbejder
Mette Christensen,
tlf. 7226 7039
eller Hanne Rimer,
tlf. 7226 7159

Sidst opdateret: 22.03.2017