Ny Kontraktchef til Trafikstyrelsen
02.06.2010

1. juli 2010 tiltræder Nicolai Bundgaard stillingen som Kontraktchef i Trafikstyrelsen.

Nicolai Bundgaard får dermed ansvar for den strategiske udvikling af området for Udbud og Kontrakter i Trafikstyrelsen og kommer til at stå i spidsen for områdets 12 medarbejdere.

Nicolai Bundgaard skal varetage den løbende opfølgning på igangværende kontrakter, der bl.a. omfatter togtrafikken i Midt- og Vestjylland, togtrafikken på Kystbanen og over Øresund og færgetrafikken til og fra Bornholm. Herudover er opgaven at lede Trafikstyrelsens arbejde med at forberede og gennemføre udbud af den statslige tog- og færgetrafik og sikre idriftsættelse af nye kontrakter.

Nicolai Bundgaard kommer senest fra stillingen som byggechef i Region Hovedstaden, og før da har han gennem en længere årrække ledet Udbuds- og kontraktsektionen på bygge- og anlægsområdet hos DSB.

”Det er en erfaren og kontraktskarp mand vi får med Nicolai Bundgaard, og jeg har stor tillid til, at han vil være en ny kapacitet på kontraktområdet hos os”, siger Carsten Falk Hansen, direktør i Trafikstyrelsen.

Nicolai Bundgaard er 41 år, uddannet Cand. jur. og advokat.

Mere information

Mere information

For mere information kan direktør Carsten Falk Hansen kontaktes via kommunikationsmedarbejder Mette Christensen, 7226 7039.

 

Sidst opdateret: 22.03.2017