Kendte kunder

Hvis fragten kommer fra en kendt afsender, der er godkendt af myndighederne, skal den ikke sikkerhedskontrolleres eller screenes, inden den kommer om bord i flyet. I Danmark er det Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, der godkender kendte kunder. For at opnå godkendelse som kendt kunde, er der nogle krav man skal leve op til. Der skal bl.a. være sikkerhedsprocedurer for håndtering af fragten, og personalet skal have gennemgået en sikkerhedsmæssig uddannelse.

 

Mere information

Kontakt

Security@tbst.dk

Kurser og seminarer

Ansøgningsskema

Virker kun i Internet Explorer. Har du ikke Internet Explorer installeret på din computer, kan du downloade den på Microsofts hjemmeside via nedenstående link

Download Internet Explorer

Ansøgning om sikkerhedsgodkendelse som kendt kunde

Speditør/Transportørerklæring - Tillæg 6-E

Vejtransport af sikkerhedskontrolleret luftfragt og luftpost. En fragtagent eller kendt kunde kan anvende egne chauffører eller en speditør/transportør, der har underskrevet en Tillæg 6E erklæring, og hvormed der er indgået en aftale om transport efter EU forordningernes bestemmelser. Fragtagenten eller den kendte kunde der har indgået en aftale med en speditør/transportør har dermed et ansvar for ved egenkontrol at kontrollere, at transportøren overholder bestemmelserne i erklæringen.

Tillæg 6-E på dansk

Tillæg 6-E på engelsk. Attatchment 6-E, English version
Sidst opdateret: 03.06.2019