Trafikstyrelsens sikkerhedskonference 2013
04.07.2013

Kom med når Trafikstyrelsen den 31. oktober 2013 afholder den årlige sikkerhedskonference, der i denne omgang omhandler henholdsvis jernbanens og luftfartens daglige sikkerhedsudfordringer.

For ottende år i træk er Trafikstyrelsen vært for en sikkerhedskonference, der har til formål at skabe viden om sikkerhedsarbejdet indenfor de forskellige transportsektorer – et emne der har høj prioritet hos styrelsen. Ligesom sidste år, har dette års konference fokus på arbejdet hos jernbane og luftfart, der deler flere fællestræk i form af, at de er præget af en stærk international regulering, et kritisk samspil mellem operatører og infrastruktur, samt krav om sikkerhedsledelse i virksomhederne.

Konferencen skydes i gang af Transportminister Henrik Dam Kristensen, hvorefter der vil blive taget fat i nogle af de problemstillinger, som brancherne konfronteres med i deres daglige sikkerhedsarbejde. Der vil i denne forbindelse være en række indlæg fra Europa-Kommissionen, europæiske agenturer, Trafikstyrelsen og udvalgte nøglevirksomheder. Det fulde program for konferencen vil blive offentliggjort i september.

Konferencen afholdes blot et stenkast fra Vesterport st. på hotel Scandic Copenhagen i Vester Søgade 6, 1601 København V.

Kontakt
Chefsekretær
Lene Frohn Petersen
Sidst opdateret: 04.07.2013