SCANDT inviterer til årsmøde i Oslo
25.10.2013

Årsmødet bliver afholdt den 27. november 2013 hos Norröna Propeller & Parts i Oslo.

På årsmødet vil bestyrelsen informere om Part 145/EN 4179 status/kommende ændringer, orientere om seneste EFNDT NANDTB Forum og præsentere den godkendte Exposition manual. Bestyrelsen vil også fortælle lidt om det arbejde den har udført siden sidste møde.

Dolphitec vil være til stede og give en demonstration af deres nye ultralydsudstyr til inspektion af Carbon Fiber Reinforced Plastic.

Endelig er der valg til bestyrelsen, og da Danmark for tiden ikke er repræsenteret, opfordres alle interesserede til at stille op.

Scandinavian Aerospace NDT Board er en bestyrelse sammensat af frivillige fra Part 21 og Part 145 organisationer (blandt andet fabrikanter og værksteder) i Skandinavien, godkendt af de tre luftfartsmyndigheder. Formålet med SCANDT er at autorisere NDT (non destructive testing) uddannelsesinstitutioner i henhold til gældende standarder.

Non destructive testing er en række teknikker, der bliver benyttet af både industri og i videnskabelige sammenhænge til at teste et materiales tilstand uden at gøre skade på det man tester.

Se detaljer om tilmelding i brevet fra bestyrelsen ved at klikke her
Sidst opdateret: 25.10.2013