Programmet til gå-hjem-mødet om den 4. jernbanepakke den 16. januar 2020 er færdigt – tilmeld dig nu!

05-12-2019

Tilmeldingen til det første gå-hjem-møde er nu åben. På mødet vil to oplægsholdere fra det europæiske jernbaneagentur bl.a. dele de foreløbige erfaringer med sagsbehandlingsplatformen One-Stop Shop. Til mødet vil styrelsen også give en status på implementeringen af den 4. jernbanepakke i Danmark.

Colourbox

Tre spændende oplæg

Otte EU-medlemslande implementerede den 4. jernbanepakke den 16. juni 2019. 
Den 16. juni 2020 skal pakken implementeres i de resterende medlemslande, herunder også i Danmark. Hvilke erfaringer er der blevet samlet indtil videre? Og hvad er status på implementeringen i Danmark? 

Mr. Mathieu Schittekatte og Mr. Hugues Delsoir fra det europæiske jernbaneagentur (ERA) vil i to oplæg fortælle om idéen bag den 4. jernbanepakke, ERA’s erfaringer med de nye ansøgnings- og sagsbehandlingsprocesser, og om den nye sagsbehandlingsplatform One-Stop Shop.

Mr. Mathieu Schittekatte og Mr. Hugues Delsoir har efterspurgt at modtage spørgsmål fra den danske jernbanebranche på forhånd for at målrette oplæggene. Vi opfordrer derfor alle deltagere til at stille spørgsmål ved tilmeldingen. Eventuelle spørgsmål skal være indsendt inden jul. 

Gå-hjem-mødets tredje oplæg holdes af styrelsen, som vil orientere om status på implementeringen af den 4. jernbanepakke i Danmark.  

Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne på selve dagen. 

Praktiske informationer 

Gå-hjem-mødet holdes i styrelsens store mødesal i stueetagen på Carsten Niebuhrs Gade 43. 
Mødet starter klokken 15.00, men alle er velkomne fra klokken 14.45. Oplæggene finder sted mellem klokken 15.00 og 17.30. Fra klokken 17.30 – 18.00 vil der være forfriskninger og networking blandt de deltagende. 

Tilmelding 

Det er gratis at deltage i gå-hjem-mødet. For at tilmelde dig til mødet skal du sende en mail til info@tbst.dk med emnefeltet ”Tilmelding til gå-hjem-mødet om 4. jernbanepakke”. Eventuelle spørgsmål til oplægsholderne fra ERA kan sendes i forbindelse med tilmeldingen eller særskilt til samme mailadresse.

Tilmeldingsfristen til mødet er mandag den 13. januar 2020.

 

Trafikstyrelsen
Carsten Nieburhs Gade 43

1577 København V

CVR-nr.: 27186386

Tlf..: 72218800

info@trafikstyrelsen.dk