Invitation til Jernbanesikkerhedskonference den 6. april 2022

21-02-2022

Da de sidste restriktioner i forbindelse med covid-19 er blevet ophævet, indbyder Trafikstyrelsen nu officielt til Jernbanesikkerhedskonference for branchen den 6. april 2022. Konferencens tema er i år Fremtidens Jernbane.

Hvordan ser fremtiden ud for jernbanesikkerheden i Danmark? Hvilke tendenser viser sig i øjeblikket? Og hvordan kan vi gøre jernbanen endnu mere sikker i fremtiden?

Disse spørgsmål og mange andre vil være omdrejningspunktet for dette års Jernbanesikkerhedskonference. Her indbyder vi branchen til at deltage i en dag med oplæg og mulighed for debat om udvikling og erfaringer indenfor jernbanesikkerhed.

På dagen vil der være oplæg fra Trafikstyrelsen, ligesom vi også har inviteret en række oplægsholdere fra bl.a. Banedanmark, DSB, Metroselskabet, ERA og TÜV SÜD.

Konferencen afholdes i DGI-Byen i København onsdag den. 6. april 2022.

Tilmeldingen åbner snart, hvor det endelige program også bliver præsenteret.

 

For mere information om det foreløbige program kan du klikke her

 

Prisen for deltagelse på konferencen er 1.095 kr. per deltager.

Der er et begrænset antal pladser, så hvis du allerede nu vil sikre dig en plads til dig og dine kollegaer, skal du sende en mail til krsa@trafikstyrelsen.dk med antallet af deltagere. Så reserverer vi pladser til jer, og sender et direkte link til tilmeldingen, når den åbner.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og del gerne invitationen med dine kolleger.

Vi glæder os til at se jer!